Weekend-menu til 2 personer - Kr. 185,-

Weekend-menu er en lækker færdig middag til to personer. Med weekend-menuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekend-menuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du, at den er udsolgt. Afhentes fredag efter middag.

Her ser du en oversigt over de kommende weekend-menuer:

→  Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag  ←

 

13. januar: Rosastegt oksefilet med flødekartofler, bearnaisecreme, glaserede rødløg og hvidløgscreme. 
20. januar: Krondyrsteg med vildtsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat. 
27. januar: Mørbrad i flødesauce med baconkartofler, rustik agureksalat, dild og feta.  
3. februar: Wienerschnitzel med brasede kartofler, sauce og ærter. 
10. februar: Boeuf bourguignon med mos og groft brød. 
17. februar: Kalvekotelet med champignonsauce, kartoffeltærte og rødbedesalat. 
24. februar: Rosastegt kalveculotte med rødvinssauce, timianstegte kartofler og cremet hvidkålssalat. 
3. marts: Osso Buco milanese med grov mos og gremolata. 
10. marts: Oksemedaljon med bacon, estragonsauce, æblesalat og kartoffeltimbale. 
17. marts: Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat og stegte kartofler. 
24. marts: Lammeculotte med porre-/hvidløgsfyld, små røgede kartofler, flødesauce og honningbagte rodfrugter. 
31. marts: Rosastegt oksefilet, flødekartofler med bearnaisecreme, glaserede rødløg og hvidløgscreme. 
7. april: Gammeldags oksesteg med perleløg, skysauce, pommes risolle og lun gulerodssalat. 
21. april: Krondyrsteg med vildtsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat. 
28. april: Prinsessebøf med kartoffelrøsti, bønnesauté og svampesauce. 
5. maj: Medaljon af tykstegsfilet med rødvinssauce, timiankartoffel og tomat-/squashsalat. 
19. maj: Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat og stegte kartofler. 
26. maj: Peberbøf med rosmarinkartofler, rødvinssauce og æblesalat. 
2. juni: Rosastegt tykstegsroast med saltbagte kartofler, bearnaisecreme og hvedekernesalat. 
9. juni: Kalvekotelet med cremet kartoffelsalat, små æggekager og rugbrødschips.