Weekend-menu til 2 personer - Kr. 185,-

Weekend-menu er en lækker færdig middag til to personer. Med weekend-menuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekend-menuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du, at den er udsolgt. Afhentes fredag efter middag.

Her ser du en oversigt over de kommende weekend-menuer:

→  Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag  ←

 

18. august: Rødvinsbøf med kartoffeltimbale, sommersalat og groft brød.
25. august: Mørbrad i flødesauce, baconkartofler og bulgursalat.
1. september: Højrebsbøf med timiankartofler, rødvinssauce og bønnesauté.
8. september: Rosastegt tykstegsroast med bearnaise-flødekartofler, tomatsalat med frisk mozzarella og groft brød.
15. september: Krondyrssteg med vildtsaucce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat.
22. september: Wienerschnitzel med brasede kartofler, sauce og ærter.
29. september: Oksemedaljon med kartoffellagkager, paprikasauce og æblesalat. 
6. oktober: Boeuf Bourguignon med kartoffelmos og groft brød. 
13. oktober: Højrebsbøf med timiankartofler, rødvinssauce og mormorsalat. 
20. oktober: Fyldt lammeculotte med små røgede kartofler, pebersauce og honningbagte rodfrugter. 
27. oktober: Kalvekotelet med bagt kartoffelmos, portvinssauce og hvidkålssalat. 
3. november: Krondyrsteg med vildstsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat.  
10. november: Højrebsbøf med timiankartofler, rødvinssauce og bønnesautè. 
17. november: Fyldt lammeculotte med kartoffelduchesse, pebersauce og broccolisalat. 
24. november: Rosastegt tykstegsroast og bearnaise-flødekartofler, tomatsalat med mozzarella og groft brød. 
1. december: Wienerschnitzel med brasede kartofler, sauce og ærter. 
8. december: Oksemedaljon med kartoffellagkager, paprikasauce og æblesalat. 
15. december: Boeuf Bourguignon med kartoffelmos og groft brød.