Dansk kalve- og oksekød

Vores kalvekød er helt specielt! Det er udvalgt fra unge dyr på max. 30 måneder i god foderstand og med et flot lyst fedtlag. Kødet krogmodner i 14-21 dage. Herefter bliver kødet skåret fra benene og modner yderligere i tre uger, før vi tillader salg. At kødet modner på ben betyder, at kødet bliver mere smagfuldt og mørt. Mørt som smør! 

Vores oksekød er fra dyr på maks. 42 måneder med en fedtprocent i kødet på minimum 30 %. Kødet krogmodner i 14-21 dage. Herefter bliver kødet skåret fra benene og modner yderligere i tre uger, før vi tillader salg. Kødet er taget specielt fra til os. Det er kød med meget smag.

Filter

Råvarer

  • Indeholder kalv
  • Indeholder okse
0 Produkter
Filter
Sorter: Fremhævet
  • Fremhævet
  • Bestsellere
  • Alfabetisk, A-Å
  • Alfabetisk, Å-A
  • Pris, lav til høj
  • Pris, høj til lav