Skaft-kotelet

Flotte skaft-koteletter med fedt-kant. 

Tilberedningsforslag: Brun smør af på pande. Når smørret er brunet af, hold da fedtkanten ned på panden i et par minutter. Koteletten brunes herefter godt af - ca. 3 minutter på hver side. Til sidst skal koteletten ind i en varm ovn ved 200° i 7-8 minutter. 

På lager

39,50 DKK

Vægt ca. 225g
Kilopris: 170,00 DKK
Produktet er tilføjet til kurv,
se kurv
eller gå til produktoversigt
gris.svg Gris

Bestsellers

Leverpostej, lille
Vægt ca. 230g

28,50 DKK

Tilføj til kurv
Leverpostej, stor
Vægt ca. 475g

51,50 DKK

Tilføj til kurv
Løgpølse
Vægt ca. 320g

64,50 DKK

Tilføj til kurv
Fransk hvidløgssalami
Vægt ca. 560g

131,50 DKK

Tilføj til kurv
Guldsalami
Vægt ca. 460g

101,50 DKK

Tilføj til kurv
Ungarsk Spegepølse
Vægt ca. 385g

101,50 DKK

Tilføj til kurv
Peberbidder
Vægt ca. 150g

76,50 DKK

Tilføj til kurv
Skagengriller
Vægt ca. 540g

87,00 DKK

Tilføj til kurv
Skiveskåret Skagen Skinke - 14 måneder
Vægt ca. 100g

81,50 DKK

Tilføj til kurv
Rødvinsgryde
Vægt ca. 500g

85,00 DKK

Tilføj til kurv
Skiveskåret Grand Cru Skagen Skinke - 24 måneder
Vægt ca. 100g

91,50 DKK

Tilføj til kurv