Salgsbetingelser

Handel og betaling:

For at gennemføre en handel skal kunden som minimum oplyse sit navn, adresse, postnummer og by, telefonnummer samt emailadresse. Ved gennemført ordre vil en ordrebekræftelse blive tilsendt den angivne emailadresse. Den samme ordrebekræftelse udskrevet vil følge med ved levering af ordren.

Ved handel over internettet accepterer Slagter Munch kun betaling med Dankort.

Ved køb på Dankort er der ingen betalingsgebyr.

Når en kunde indtaster kortoplysninger og godkender et køb via hjemmesiden, bliver betalingskortet verificeret hos PBS, "kaldes clearing", og beløbet bliver godkendt til trækning.

Slagter Munch godkender og ekspederer herefter ordren som er afgivet fra hjemmesiden, denne funktion kaldes "capture".
Herefter overføres beløbet til Slagter Munch's bankkonto. 

Slagter Munch har mulighed for at afvise ordrer, og dermed annulleres pengeoverførslen. Derved sikres at fejlagtige transaktioner ikke gennemføres.

En handel er således først gældende når den er godkendt af både kunde og Slagter Munch.

Sikkerhed ved kortbetaling:

Til at gennemføre kortbetalinger fra Slagter Munch's hjemmeside, benyttes A/S ScanNet's (http://www.scannet.dk) PSIP Gateway Server som er certificeret af PBS International A/S. Systemet benytter en 40 bit krypteringsnøgle fra VeriSign™, der sikrer forbindelsen fra webhotellet til PSIP Gatewayen ved A/S ScanNet og derfra videre til PBS International A/S.

Alle sikkerhedsforanstaltninger jævnfør PBS's "Sikkerhedskrav til Merchant Server" er overholdt og alle datatransmisioner foregår via SSL krypterede forbindelser.

Dette sikrer at kortindehaverens data beskyttes maksimalt.

Fortrydelsesret:

Der er ikke fortrydelsesret på fødevarer. Hvis De mod forventning mener at noget i ordren ikke lever op til vores kvalitetskrav, bedes I selvfølgelig kontakte Slagter Munch.

OBS: Vi sender ikke pakker i uge 52 og 1.