Weekend-menu til 2 personer - Kr. 195,-

Weekend-menu er en lækker færdig middag til to personer. Med weekend-menuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekend-menuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du, at den er udsolgt. Afhentes fredag efter middag eller lørdag.

Her ser du en oversigt over de kommende weekend-menuer:

→  Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag  ←

10. januar:Kalvefilet med timiankartofler, rødvinssauce og hvidkålssalat.
17. januar:Boeuf Bourguignon med kartoffelmos og groft brød.
24. januar:Wienerschnitzel med brasede kartofler, skysauce og ærter. 
31. januar:Højrebsbøf med svampesauce, kartoffeltærter og rødbedesalat.
7. februar:Osso-buco milanese med grov mos, gremolata og groft brød.
14. februar:Braiseret nakkesteg med smørdampede aspargesbroccoli.
21. februar:Oksemedaljon med estragonsauce, kartoffeltimbale og æblesalat. 
28. februar:Krondyrsteg med vildtsauce, smør-confiterede kartofler, hvidkålssalat med æbler og porrer. 
6. marts:Andebryst med svampefyld, kartofler med jordskokker, krydret balsamico-sauce og salat med spidskål, æbler, tranebær, rødløg og pærer. 
13. marts:Rosastegt oksefilet med bearnaise-kartofler og bagte rødløg. 
20. marts:Urtefarseret perlehønebryst med bagte rødder, råstegte sesamkartofler og svampesauce. 
27. marts:Lammeculotte med pebersauce, små stegte krydderkartofler og frisk broccolisalat.