Weekend-menu til 2 personer - Kr. 185,-

Weekend-menu er en lækker færdig middag til to personer. Med weekend-menuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekend-menuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du, at den er udsolgt. Afhentes fredag efter middag.

Her ser du en oversigt over de kommende weekend-menuer:

→  Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag  ←

 

12. januar:Rosastegt oksefilet med flødekartofler, bearnaisecreme, glaserede rødløg og hvidløgscreme.
19. januar:Krondyrsteg med vildtsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat. 
26. januar:Mørbrad i flødesauce med baconkartofler, rustik agurkesalat, dild og feta.
2. februar:Wienerschnitzel med brasede kartofler, sauce og ærter.
9. februar:Boeuf Bourguignon med mos og groft brød. 
16. februar:Kalvekotelet med champignonsauce, kartoffeltærte og rødbedesalat.
23. februar:Rosastegt kalveculotte med rødvinssauce, timianstegte kartofler og cremet hvidkålssalat. 
2. marts:Osso Buco milanese med grov mos og gremolata. 
9. marts:Oksemedaljon med bacon, estragonsauce, æblesalat og kartoffeltimbale. 
16. marts:Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat og stegte kartofler. 
23. marts:Lammeculotte med porre-/hvidløgsfyld, små røgede kartofler, flødesauce og honningbagte kartofler. 
6. april:Rosastegt oksefilet med flødekartofler, bearnaisecreme, glaserede rødløg og hvidløgscreme.
13. april:Gammeldags oksesteg med perleløg, skysauce, pommes risolles og lun gulerodssalat. 
20. april:Krondyrsteg med vildtsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat. 
4. maj:Prinsessebøf med kartoffelrøsti, bønnesauté og svampesauce. 
11. maj:Medaljon af tykstegsfilet med rødvinssauce, timiankartoffel og tomat/squash-salat.
18. maj:Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat og stegte kartofler. 
25. maj:Peberbøf med rosmarinkartofler, rødvinssauce og æblesalat. 
1. juni:Rosastegt tykstegsroast med saltbagte kartofler, bearnaisecreme og hvedekernesalat. 
8. juni:Kalvekotelet med cremet kartoffelsalat, små æggekager og rugbrødschips.