Weekend-menu til 2 personer - Kr. 185,-

Weekend-menu er en lækker færdig middag til to personer. Med weekend-menuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekend-menuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du, at den er udsolgt. Afhentes fredag efter middag eller lørdag.

Her ser du en oversigt over de kommende weekend-menuer:

→  Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag  ←

16. august:Kalveculotte med timiankartofler, rødvinssauce og spidskålssalat med æbler.
23. august:Oksemedaljon med estragonsauce, kartoffeltimbale og æblesalat.
30. august:Herregårdsbøf med ærter, bearnaisesauce og fritter.
6. september:Grillkotelet m/ben, knuste kartofler, majssalat og kold bearnaisecreme.
13. september:Lammeculotte med porre-/hvidløgsfyld, pebersauce, honningbagte rodfrugter og små stegte kartofler.
20. september:Bøf bourguignon med kartoffelmos, groft brød og gremolata.
27. september:Svinemørbrad i flødesauce med baconkartofler og rustik agurkesalat. 
4. oktober:Krondyr med vildtsauce, smørstegte kartofler og waldorfsalat. 
11. oktober:Osso buco med kartoffelmos.
18. oktober: Rosastegt oksefilet med bearnaisekartofler, bagte rødløg og bønnesalat. 
25. oktober:Gammeldags oksesteg med perleløg, skysauce, pommes rissoles og lun gulerodssalat. 
1. november:Boeuf a la mode med kartoffel-/sellerimos og hvidkålssalat med æbler. 
8. november:Cordon bleu med pimentsauce, pommes sauté og bønnesauté.
15. november:Andebryst med abrikosfyld, flødekartofler og rødbedesalat med æbler og peberrod. 
22. november:Cassoulet med braiserede svinekæber, paprikasauce og rodfrugtmos med gulerod og pastinak. 
29. november:Fyldt svinemørbrad med røget skinke, rødløg og pesto. Hertil broccolisalat, små ristede kartofler med krydderurter og mild pebersauce. 
6. december:Medaljon af tykstegsfilet med kartoffellagkage, paprikasauce og æblesalat. 
13. december:Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat og smørstegte kartofler. 
20. december:Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og skysauce.