Weekend-menu til 2 personer - Kr. 185,-

Weekend-menu er en lækker færdig middag til to personer. Med weekend-menuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekend-menuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du, at den er udsolgt. Afhentes fredag efter middag.

Her ser du en oversigt over de kommende weekend-menuer samt en oversigt over hjemmelavede desserter, der kan tilkøbes:

→  Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag  ←

 


24. august:Sennepsmørbrad med baconkartofler og tomatsalat - tilvalg af dessert: Gammeldags æblekage.
31. august:Højrebsbøf med timiankartofler, rødvinssauce og bønnesauté - tilvalg af dessert: Cirtonfromage.
7. september:Unghanebryst med tapaskartofler, kalvesauce med champignon og spidskålssalat - tilvalg af dessert: Svesketrifili. 
14. september:Asiatiske revelsben, ristede sesamkartofler, wasabidressing og tomatsalat med fennikel - tilvalg af dessert: Blondie med brombærkompot. 
21. september:Kalvekoteletter med kartoffeltærte, champignonsauce og rødbedesalat - tilvalg af dessert: Chokolademousse med pakankrokant. 
28. september:Lammeculotte med pebersauce, små stegte kartofler og bagte rodfrugter - tilvalg af dessert: Æblecrumble.
5. oktober:Boeuf Bouruignon med kartoffelmos - tilvalg af dessert: Appelsinfromage.
12. oktober:Oksemedaljon med kartoffeltimbale, estragonsauce og æblesalat.
19. oktober:Farseret svinemørbrad med kartoffelduchess, kalvesky og broccolisalat.
26. oktober:Kalvesteg stegt som vildt med stegte kartofler og waldorfsalat.
2. november:Rosastegt oksefilet med bearnaiseflødekartofler, bagte rødløg og hvidløgscreme.
9. november:Andebryst med sauce, abrikosfyld, flødekartofler og rødbedesalat.
16. novmeber:Wienerschnitzel med ærter, skysauce og brasede kartofler. 
23. novmember:Svinemørbrad i flødesauce med små stegte kartofler og rustik agurkesalat.
30. november:Krondyr med vildtsauce, tyttebær, smørstegte kartofler og waldorfsalat.
7. december:Højrebsbøf med kartoffellagkage, paprikasauce, og broccolisalat med creme fraiche. 
14. december:Kalve cordon bleu med piment saucem pommessauté og tomatsalat.