Weekend-menu til 2 personer - Kr. 185,-

Weekend-menu er en lækker færdig middag til to personer. Med weekend-menuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekend-menuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du, at den er udsolgt. Afhentes fredag efter middag.

Her ser du en oversigt over de kommende weekend-menuer samt en oversigt over hjemmelavede desserter, der kan tilkøbes:

→  Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag  ←

4. januar:Bøf Bourguignon med mos og groft brød.
11. januar:Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og skysauce.
18. januar: Langtidsstegt lammekølle med urter og hvidløg, blomkållinsesalat og flødestuvede pestokartofler. 
25. januar:Svinemørbrad med bacon, stegte kartofler, flødesauce og rustik agurkesalat. 
1. februar:Herregårdsbøf med ærter, fritter og bearnaisesauce. 
8. februar:Kalvesteg stegt som vildt med gammeldags broccolisalat og stegte kartofler.
15. februar:Oksemedaljon med bacon, estragonsauce, æblesalat og kartoffeltimbale.
22. februar:Kalveculotte med timiankartofler, rødvinssauce og hvidkålssalat.
1. marts:Unghanebryst med tapaskartofler, svampesauce og spidskålssalat.
8. marts:Lammeculotte med porre-/hvidløgsfyld, honningbagte rodfrugter, små røgede kartofler og kold hvidløgscreme.
15. marts:Rosastegt oksefilet med bearnaiseflødekartofler og bagte rødløg.
22. marts:Gammeldags oksesteg med pommes rissolles, lun gulerodssalat og skysauce.
29. marts:Prinsessebøf med kartoffel-røsti, bønnesauté og svampesauce. 
5. april:Krondyr med vildtsauce, små stegte kartofler og waldorfsalat.
12. april:Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og skysauce. 
26. april:Sennepsmørbrad med baconkartofler og tomatsalat.
3. maj:Peberbøf med bagte rødder, ½ bagt kartoffel og pebersauce.
10. maj:Lammeculotte, tzatziki og røgede kartofler.
24. maj:Kalve cordon bleu med pimentsauce, pommes sauté og tomatsalat.
31. maj:Herregårdsbøf med fritter, bearnaise og ærter.
7. juni:Rosastegt oksefilet med kartofler, bearnasie og bagte rødløg.
14. juni:Svinemørbrad med rustik agurkesalat, flødesauce og stegte kartofler. 
21. juni:Unghanebryst med tapaskartofler, kalvesauce med champignon og spidskålssalat.
28. juni:Kalvekoteletter med cremet kartoffelsalat og små æggekager.