Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.
UGE 18:
Boeuf Bourguignon med kartoffelmos og Gammel Knas.
Tilkøb af dessert: Brownie med arabica og vaniljecreme.
UGE 19:
Vitello Tonnato.
Tilkøb af dessert: Lemon Tiramisu.
UGE 20:
Shortribs med hasselback-kartofler og spicy salat.
Tilkøb af dessert: Karamel Panna Cotta med krokant.
UGE 21:
Forårs-tapas.
Tilkøb af dessert: Jordbær-Charlotte.
UGE 22:
Coq au vin med knuste kartofler.
Tilkøb af dessert: Pandekager.
UGE 23:
Wienerschnitzel med dreng, stegte kartofler, ærter og smørsauce.
Tilkøb af dessert: Citronfromage
UGE 24:
Gammeldags oksegrydesteg.
Tilkøb af dessert: Hyldeblomst og florentinere.