Porchetta

Porchettaen har sine rødder i den italienske by Ariccia syd for Rom. Den er anprist af det italienske Ministerium for Landbrugs-, Fødevare- og Skovbrugspolitik som et ”prodotto agroalimentare tradizionale” ("traditionelt landbrugs-fødevareprodukt", som er en liste over traditionelle, italienske fødevarer, der anses for at have særlig kulturel relevans 

Al kødet i vores porchetta kommer fra Friland®, er tilsat vores hemmelige krydderier som bl.a. består af masser af friske krydderurter som vi selv hakker og putter i. Vi blander persille, rosmarin, timian, basilikum, oliemarinerede soltørrede tomater (italienske), drysser med salt og til slut smører vi med vores egen hvidløgsdressing. Hele processen er håndværk fra a-z; vi trimmer slaget, krydrer, lægger mørbrad på, ruller og snører.

Vi anbefaler tilberedning ved max 180 C°, så giver fedtet en fantastisk afsmeltning i produktet, og giver derved en god smag. Med krydderier og svær hele vejen rundt er der garanti for smagfuld, letkrydret mad. Pga. det meget møre stykke kød er den ikke skærefast når den er varm.