Inspiration
![Skagen sylte](http://www.munch-skagen.dk/cdn/shop/articles/Skagen_sylte_1500x1000_7b74d80c-10e5-424f-b709-5120f4984acc_{width}x{height}_crop_center.png?v=1604406922)
Vi er stolte af vores Skagen Sylte, som vi laver af kogt og magert brystflæsk. Vi skærer kødet i skiver og lægger det i lag under pres. Et gammelt og traditionelt produkt lavet efter klassiske forskrifter. Vi koger brystflæsket med hele peberkorn og laurbærblade. Vi synes, det giver en god tek...
![Coppa](http://www.munch-skagen.dk/cdn/shop/articles/Coppa_pa_spaekbraet_1920x1280_9b685357-d3ce-41e1-bfb6-754cb230b700_{width}x{height}_crop_center.jpg?v=1600260551)
Nyheder
En ægte italiensk inspireret klassiker. Vi har udvalgt de bedste nakker til denne delikatesse, krydret og lufttørret den i 10-11 måneder. Vores Coppa bliver lavet som vores kendte Skagen Skinker, men har en fin marmorering som gør den helt unik og smagfuld. Vi anbefaler Coppa til Tapas, piz...
Læs indlæg
![Spegepølser](http://www.munch-skagen.dk/cdn/shop/articles/Spegepolser_1920x1280_a9c9c2d3-f347-4e3a-823e-adb21021886c_{width}x{height}_crop_center.jpg?v=1600262301)
Spianata betyder fladtrykt og indikerer at denne spegepølse er flad og ikke rund. Den får et flot firkantet udtryk, og skiller sig lidt ud fra andre spegepølser.
Læs indlæg
![Porchetta](http://www.munch-skagen.dk/cdn/shop/articles/SLAGTER_MUNCH_PORCETTA_STEGT_1920x1280_86301b58-39a7-462d-b4e3-02d44ab533e9_{width}x{height}_crop_center.jpg?v=1600260601)
Porchettaen har sine rødder i den italienske by Ariccia syd for Rom. Den er anprist af det italienske Ministerium for Landbrugs-, Fødevare- og Skovbrugspolitik som et ”prodotto agroalimentare tradizionale” ("traditionelt landbrugs-fødevareprodukt", som er en liste over traditionelle, italie...
Læs indlæg
![Grand Cru Skagen Skinke](http://www.munch-skagen.dk/cdn/shop/articles/Skagen_skinke_servering_1920x1280_7b773d9b-d73d-45c4-a26b-34f44ff0654a_{width}x{height}_crop_center.jpg?v=1600261573)
Vores ypperste gør vi til noget endnu mere ypperligt. Vi modner vores velkendte Skagen Skinke 10- 12 måneder længere, så de får en mere fast struktur og mørkere udtryk. De får en fyldigere og mere intens smag. Vi laver dem i begrænsede mængder et par gange om året, og er altså dermed ikke e...
Læs indlæg