Inspiration

Skagen sylte

Vi er stolte af vores Skagen Sylte som vi laver af kogt, magert brystflæsk. Vi skærer kødet i skiver og lægger det i lag, under pres. Et gammelt, traditionelt produkt, lavet efter klassiske forskrifter.  Vi koger brystflæsket med hele peberkorn og laurbærblade. Vi synes, det giver en god tekst...

Læs indlæg
Coppa
Nyheder
En ægte italiensk inspireret klassiker. Vi har udvalgt de bedste nakker til denne delikatesse, krydret og lufttørret den i 10-11 måneder. Vores Coppa bliver lavet som vores kendte Skagen Skinker, men har en fin marmorering som gør den helt unik og smagfuld. Vi anbefaler Coppa til Tapas, piz...
Læs indlæg
Spegepølser
Spianata betyder fladtrykt og indikerer at denne spegepølse er flad og ikke rund. Den får et flot firkantet udtryk, og skiller sig lidt ud fra andre spegepølser.
Læs indlæg
Porchetta
Porchettaen har sine rødder i den italienske by Ariccia syd for Rom. Den er anprist af det italienske Ministerium for Landbrugs-, Fødevare- og Skovbrugspolitik som et ”prodotto agroalimentare tradizionale” ("traditionelt landbrugs-fødevareprodukt", som er en liste over traditionelle, italie...
Læs indlæg
Grand Cru Skagen Skinke
Vores ypperste gør vi til noget endnu mere ypperligt. Vi modner vores velkendte Skagen Skinke 10- 12 måneder længere, så de får en mere fast struktur og mørkere udtryk. De får en fyldigere og mere intens smag. Vi laver dem i begrænsede mængder et par gange om året, og er altså dermed ikke e...
Læs indlæg