Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder ved nethandel på Munch-skagen.dk

Ordrer, aftaleindgåelse mv.:

Du skal minimum være 18 år gammel for at handle på Munch-skagen.dk.

For at afgive en bestilling online skal du som minimum oplyse fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer, postnummer og by samt e-mailadresse.

Din bestilling er gennemført, når din skærm viser, at ordren er gået igennem og din betaling er godkendt. Du er herefter bundet af din ordre. Ved gennemført ordre vil en ordrebekræftelse blive tilsendt den angivne e-mailadresse.

Når du handler på Munch-skagen.dk indgås aftalen på dansk. Vi opbevarer indgåede aftaler, herunder dit tilbud og ordrebekræftelse, i overensstemmelse med bogføringsloven. Kontakt os, hvis du ønsker adgang til informationen.

 

Priser:

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter med mindre andet oplyses. 

Priserne opdateres løbende.

Priserne tillægges et leverings- og forsendelsesgebyr (se under ”Levering”) og et evt. betalingsgebyr (se under ”Betaling”).

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

Betaling: 

Ved online handel accepteres betaling med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa (dansk udstedt)
  • Visa/Dankort
  • Mastercard/Eurocard
  • MobilePay

Vi opkræver ingen betalingsgebyr.

Ved køb med betalingskort skal du oplyse kreditkortnummer, navn på kortet, udløbsdato og kontrolcifre og derefter godkende handlen.

Når du har givet kortoplysninger og godkendt et online køb, bliver betalingskortet verificeret hos PBS. Beløbet i relation til en bestilt vare trækkes umiddelbart herefter fra din konto.

Du modtager efterfølgende pr. mail en bekræftelse på at vi har modtaget din bestilling.

Til at gennemføre kortbetalinger, benyttes Shopify Payments. https://www.shopify.com/security/pci-compliant

 

Levering:

Vi leverer hver onsdag og fredag (med undtagelse af helligdage) mellem kl. 8.00-18.00 på den angivne leveringsadresse. Pakken stilles på den placering, som er angivet i ordren. Bestillingen skal ske senest dagen før levering inden kl. 8.00. Du må gerne vælge din arbejdsadresse som leveringsadresse - vær dog opmærksom på at der kan ske levering helt frem til kl. 18.00. Der leveres ikke til pakkebokse samt Grønland, Færøerne og ikke-brofaste øer. Leverings- og forsendelsesgebyret er DKK 85.

 

Opbevaring:

Vi pakker varerne i specielle flamingokølekasser, hvori vi lægger et ice-gel køleelement. Varerne kan opbevares i flamingokassen frem til kl. 20 på modtagelsesdagen. Tag varerne op af kassen og opbevar dem derefter på køl.

 

Fortrydelsesret:

Du har ikke en fortrydelsesret ved handel med fødevarer.

Gavekort og andre varer (som ikke er fødevarer):

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret ved køb af et gavekort og andre varer (som ikke er fødevarer) på munch-skagen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget gavekortet eller fået leveret dine varer. Såfremt du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, kan du sende en e-mail til vores kundeservice (slagter@munch-skagen.dk) eller bruge vores kontaktformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra modtagelsen af din meddelelse om fortrydelse - hvis du returnerer dele af en ordre, refunderer vi dog ikke eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med købet.

Dit Slagter Munch gavekort er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen.

 

Reklamationer: 

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på alle køb af varer på Munch-skagen.dk.

Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler i forbindelse med en varer eller levering, beklager vi meget. Kontakt i så fald vores kundeservice snarest muligt, så vi kan rette op på fejlen. Se kontaktoplysninger nedenfor.

 

Personlige oplysninger:

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi henviser til vores privatlivspolitik for Munch-skagen.dk. Heri beskrives, hvordan vi indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden, samt dine rettigheder.

 

Klageadgang: 

Du har mulighed for at få behandlet en klage vedrørende Munch-skagen.dk ved skriftlig henvendelse til slagter@munch-skagen.dk.

Du har også mulighed for at indbringe en klage til Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31, 2600 Glostrup – blandt andet ved at bruge en af deres online kontaktformularer, som kan tilgås her.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.foedevarestyrelsen.dk.

 

Kontakt: 

Slagter Munch kan kontaktes på telefonnummer 98443733 i butikkens åbningstid mandag - fredag kl. 09.00-17.30 og lørdag kl. 08.00-13.00. Søndag og helligdage lukket.

Vi kan kontaktes på slagter@munch-skagen.dk.

 

Vores adresse er: Se under ”Selskabsoplysninger” nedenfor

Selskabsoplysninger:  

Slagter Munch

CVR. 52679214

Sct. Laurentii Vej 1

DK-9990 Skagen

-

Danish Crown Foods A/S

CVR. nr. 14003606

Tulipvej 1

DK-8940 Randers SV

Senest opdateret den 25. august 2021