Grand Cru Skagen Skinke

Vores ypperste gør vi til noget endnu mere ypperligt. Vi modner vores velkendte Skagen Skinke 10-12 måneder længere, så de får en mere fast struktur og mørkere udtryk. De får en fyldigere og mere intens smag. Vi laver dem i begrænsede mængder et par gange om året, og er altså dermed ikke en specialitet vi kan tilbyde hele tiden.  

Vores Grand Cru Skinker har et svind på helt op til 42% på de to år de er undervejs - hvorimod vores Skagen Skinker kun har et svind ca. 1/3.

Det har taget mange år at nå frem til netop den her Grand Cru skinke. Det danske vejr betyder, at man ikke bare kan lave skinkerne som man gør syd på. Vi har været nød til at prøve os frem gennem mange år pga. det finurlige danske vejr, og ikke mindst de høje krav vi har til det færdige resultat.

Vi startede i 2020 med kun at anvende havsalt til vores Skagen Skinker og Grand Cru Skagen Skinker, en renhed og forbedring vi er stolte af at lancere og fortælle om.