Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Tilde og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.

UGE 33:
Braiserede shortribs med flødekartofler med kantareller - hertil sensommer-salat.
UGE 34:
Hvidvinsbraiseret nakkefilet med svampe, porrer, guanciale og kartoffelmos.
UGE 35:
Kalveschnitzel med dreng, brasede kartofler, ærter og bearnaisesauce.