Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Tilde og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.

UGE 41:
Benløse fugle med bønner, skysauce, råmarinerede tyttebær og cremet kartoffelmos.
UGE 42:
Langtidsstegt kalvespidsbryst med braiserede rodfrugter, pommes croquette og whiskysasuce.
UGE 43:
Coq au Vin - klassisk rødvinsbraiseret Rokkedahl kylling braiseret med svampe og guanciale - hertil hjemmebagt brød.
UGE 44:
Vikinge kølle! Kølle af gris, der er marineret og langtidsbraiseret - hertil stegte kartoffelbåde og kimchi-krydrede rodfrugter.