Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.
UGE 34:
Osso Buco med knuste kartofler.
Tilkøb af dessert: Galette med dolche leche creme og kandiserede kastanjer.
UGE 35:
Braiserede svinekæber med Karl Johan svampe og hasselback kartofler.
Tilkøb af dessert: Brownie med syltede brombær.
UGE 36:
Braiseret svinenakke med æble og timian, skysauce samt hasselback kartofler.
Tilkøb af dessert: Æblecrumble med rosmarin og vaniljecreme.
UGE 37:
Glaserede short ribs hertil coleslaw og kartoffel fyldt med bacon og Vesterhavsost.
Tilkøb af dessert: Hindbærsnittekage.
UGE 38:
Confiteret andelår med bagte rodfrygter, syltede hyben og andesauce.
Tilkøb af dessert: Brombær-trifli.
UGE 39:
Pariserbøf med hele pivtøjet!
Tilkøb af dessert: Citronfromage.
UGE 40:
Confiteret grusebryst med kantarel-risotto og Vesterhavsost.
Tilkøb af dessert: Mississippi Mud Pie.
UGE 41:
Braiseret lammeskank med rodfrugter og mos.
Tilkøb af dessert: Hasselnøddetærte med Baileycreme.
UGE 42:
Marokkansk kyllingegryde.
Tilkøb af dessert: Valnøddekage.
UGE 43:
Braiseret svineskank med portvin, rodfrugter, Karl Johan svampe og knuste kartofler.
Tilkøb af dessert: Dekonstrueret bananasplit.
UGE 44:
Boeuf Bourguignon.
Tilkøb af dessert: Pandekage med hindbær og stracciatella.