Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.

UGE 48:
Pariserbøf med kapers, løg, rødbede, peberrod, æggeblomme og pickles.
Denne uges weekendmenu er INCL. en lille Rabarber Tiramisu.
UGE 49:
Braiseret lammeskank med rodfrugter, brunet kartoffelmos og rødvinssky.
Tilkøb af dessert: Bagt cheesecake.
UGE 50:
Gammeldags oksesteg med små kartofler, vintergrønt, skysauce og surt.
Tilkøb af dessert: Vanilje-panna cotta med braiseret ananas.