Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Tilde og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
UGE 47:
Kalvesteg stegt som vildt med stegte kartofler, waldorfsalat, bønner og sauce.
UGE 48:
Øl-braiserede svinekæber med bacon, svampe, stegte skalotteløg, sauce og knuste kartofler med persille.
UGE 49:
Klassisk sprød wienerschnitzel med stegte kartofler, skysauce, bønner og "dreng".
UGE 50:
Braiseret svinemørbrad med æbler, timian, porrer, stegte kartofler og sauce.
UGE 51:
Juleplatte...
Herefter holder weekendmenuen juleferie.
Vi er klar igen med weekendmenu i uge 3, 2026.
Glædelig jul og godt nytår!