Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.
UGE 9:
Boeuf Bourguignon med knuste kartofler.
Tilkøb af dessert: Chokoladekage med kirsebær.
UGE 10:
Coq au Vin med kartoffelmos.
Tilkøb af dessert: Hindbærsnittekage.
UGE 11:
Rosmarinmarineret gris med bagt ratatouille og Borlotti bønner.
Tilkøb af dessert: Marmoreret chokoladekage.
UGE 12:
Short-ribs glaseret i peber-bourbon og ahornsirup. Hertil coleslaw og fyldt kartoffel med Gammelknas (Arla Unika ost).
Tilkøb af dessert: Hasselnødde-rosmarin galette med saltkaramel og chokoladeganache.
UGE 13:
INGEN WEEKENDMENU
UGE 14:
Lam i dild med rejer og asparges. Hertil små kartofler.
Tilkøb af dessert: Chili-passion cheesecake med mørk chokolade.
UGE 15:
Majspoussin med chimichurri-linser, spidskål og agurk-avocadocreme.
Tilkøb af dessert: Briochebolle vendt i citronsukker med citroncreme.
UGE 16:
Gumbo Louisiana med pølse og kylling - hertil hjemmebagt brød.
Tilkøb af dessert: Gin & Tonic cupcake.
UGE 17:
Rokkedahl kyllingebryst fyldt med Skagen Skinke, Gammelknas ost og frisk basilikum. Hertil Hasselback-kartoffel, kold aspargescreme og forårsgrønt.
Tilkøb af dessert: Fragilité med rabarbermousse.