Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.
UGE 48:
Shortribs med whisky, hjemmelavet colesalw og fyldt bagekartoffel.
Tilkøb af dessert: Cirtontærte med italiensk marengs.
UGE 49:
Rørt oksetatar med sprøde chips og hjemmerørt aioli.
Tilkøb af dessert: Pocheret pære med letsaltet karamel og sauce anglaise.
UGE 50:
Juleplatte (billede + beskrivelse af indhold kommer på vores Facebookside i løbet af uge 50)
Tilkøb af dessert: Risalamande med kirsebærsauce.
UGE 51 :
Bouef Bourguignon med kartoffelmos.
Tilkøb af dessert: Abemad.
UGE 52 + 1 + 2:
INGEN WEEKENDMENU
TIL NYTÅR LAVER VI NYTÅRS-TAPAS - SE MERE HEROM PÅ VORES FACEBOOKSIDE.