Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.

UGE 18:
Kyllingebryst fra Rokkedahl fyldt med Skagen Skinke og Gammel Knas creme - hertil creme af friske asparges samt små kartofler.
Tilkøb af dessert: Hasselnødde-/rosmaringalette med saltkaramel og chokoladeganache.
UGE 19:
Coq au vin - rødvinsbraiseret unghane med svampe, nye løg og bacon - hertil kartoffelmos.
Tilkøb af dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum.
UGE 20:
Barbeque-braiseret svineskank med coleslaw, kartoffelbåde og ramsløgsdressing.
Tilkøb af dessert: Eton Mess med friske jordbær.