Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.

UGE 20:
Barbeque-braiseret svineskank med coleslaw, kartoffelbåde og ramsløgsdressing.
Tilkøb af dessert: Eton Mess med friske jordbær.
UGE 21:
Mørbrad af gris fyldt med mozzarella, sprød guanciale og basililkum - hertil ristede kartofler, forårssalat og ramsløg dressing.
Tilkøb af dessert: Roulade med jordbær og hvid chokoladecreme.
UGE 22:
Pålægsfirkant med: æg og rejer, leverpostej, rullepølse og spegepølse - pyntet med sommergrønt og surt.
Tilkøb af dessert: Karamel Panna Cotta.
UGE 23:
Urtepaneret kalveschnitzel med pommes croquette og whiskysauce.
Tilkøb af dessert: Citrontærte med italiensk marengs.